Akce

Nejlepší tatarák se míchá v Soběsukách

V malebném kraji u Nepomuku se už po 8. koná klání o nejlepší tatarák.

pokračovat ve čtení »
3. 10. 2019 - Eva Rýznerová

Na pikniku ve mlýně

Löwitův mlýn v Libni se otevřel jen nakrátko. V průběhu září uspořádal spolek Probouzíme řadu kulturních akcí a ve spolupráci se Slow Food Prague proběhl v jednom z posledních zářijových dní i komunitní piknik.

pokračovat ve čtení »
27. 9. 2019 - Eva Rýznerová

Začni správně a uvař si!

 Devět dětí z dětských domovů, profesionální kuchařka a prostředí hotelu na pražském letišti. V neděli 8. září jsme uvařili s mlaďochy z projektu Začni správně tříchodové menu. 

pokračovat ve čtení »
9. 9. 2019 - Eva Rýznerová

Česko-italský piknik už popáté!

Společnost přátel Itálie a Slow Food Prague vás zvou na 5. Italsko-český komunitní piknik. Akce si klade za cíl vyjádření vzájemné mezikulturní pohostinnosti a radosti ze sdílení společného stolu plného dobrot.

pokračovat ve čtení »
2. 9. 2019 - Eva Rýznerová

Sejdeme se na Farmě u lesa

Přijďte se svými dětmi na oblíbené Selské slavnosti a poznejte formou hry vše o životě na farmě!

pokračovat ve čtení »
26. 8. 2019 - Eva Rýznerová

Zveme vás na Selské slavnosti!

Přijďte za námi na levandulovou farmu! I letos spolupracujeme na Selských slavnostech a máme připravený program pro celou rodinu.

pokračovat ve čtení »
28. 6. 2019 - Eva Rýznerová

Slavnost jahodových knedlíků

Jaké je vaše nejoblíbenější jídlo z jahod? Co třeba jahodové knedlíky?

pokračovat ve čtení »
12. 6. 2019 - Eva Rýznerová

Chuť Vietnamu

Milujete asijskou kuchyni a chtěli byste poznat, proč je tak dobrá?

pokračovat ve čtení »
28. 5. 2019 - Eva Rýznerová

Chcete zažít Itala v kuchyni? Máte skvělou příležitost!

Pro zájemce z řad zaměstnanců školních jídelen jsme ve školicím středisku 10. školní jídelny v Plzni připravili pro rok 2019 dva tematické kurzy na téma italská kuchyně.

pokračovat ve čtení »
28. 5. 2019 - Eva Rýznerová

Přijďte si upéct vlastní chléb s pekaři 26. 6.

S Giacomem a Fabriziem upečete vlastní focacciu a podíváte se, jak se dělá chleba Castelvetrano ze starověkých zrn.

Odnesete si vlastní kvásek, který si připravíte s naším členem Slow Food  Jakubem

pokračovat ve čtení »
26. 5. 2019 - Eva Rýznerová