Chuť Vietnamu

Milujete asijskou kuchyni a chtěli byste poznat, proč je tak dobrá?

V našem kurzu společně objevíme, co se to zelená ve stáncích tržnice SAPA. Nakoupíme exotickou zeleninu a vlastníma rukama ji proměníme v úžasné pokrmy.

Společně s rodilými Vietnamkami prožijeme nezapomenutelné kulinářské odpoledne.

Z asijských zelenin pro začátek vybereme zelené listy vietnamského zelí pak choi nebo vietnamský špenát.

Že máte rádi zeleninové závitky? Tak se je spolu s vietnamskými kuchařkami také naučíme.

Menu našeho prvního kurzu

  • Vařené pak choi
  • Morning Glory
  • Vietnamské závitky se zeleninou

Na kurzu vietnamské kuchyně se seznámíme s vietnamskými zvyky, kulturou stolování, ochutnáme i vietnamskou kávu.

Kdy: pátek 14. června 17.00-20.00

Kde: SAPA, Libušská 319/126

Počet míst: 15

Přihlášky posílejte do 12. června na: blanka@slowfood.cz

Cena: člen Slow Food 750 Kč, ostatní 800 Kč

| 28. 5. 2019 | Eva Rýznerová