Jídelna snů – jarní inspirační kurzy pro personál školních jídelen

Máte pocit, že se pokrmy Vaší školní jídelny neustále opakují, chybí jim chutná invence a personálu se nedostává motivace pro vaření pokrmů dle nových nařízení a výživových doporučení?
V úterý 14. 3. s šéfkuchařem Slow Food Lukášem Kácovským z Fresh and Tasty budeme spolu s dalšími kuchaři a kuchařkami ze školních a “školkových” jídelen v ZŠ na Barrandově  objevovat  tajemství luštěnin a jejich přípravy, aby děti ve školních jídelnách hned ve dveřích jídelny jásaly: “Hurá, máme lahůdku z červené čočky”!
Našimi kurzy dodáme informace a motivaci kuchařům Vašich škol!
Rádi při kurzu diskutujeme, předáváme zkušenosti, naši Slow Food kuchaři vaří pro žáky mezinárodních škol a vědí, jak uspokojit jejich zmlsané jazýčky, aby se děti necpaly fastfoody!
Máte zájem přihlásit paní kuchařku z Vaší školy/školky?


Neváhejte požádat o informace (i ohledně kurzů na další témata): pavlina.muzikarova@slowfood.cz
Těšíme se na Vás!