Kurz SLOW vaření v angličtině

Začátkem roku 2018 v Slow Food Prague přinášíme novinku:
Rosteme do mezinárodních rozměrů, a proto budou naše informace nejen v češtině, ale i v angličtině!
I naše akce se budou odvíjet v mezinárodním duchu.
První se uskuteční již 27. února. Kurz vaření s Eleonorou. Bude v anglickém jazyce s překladem.
A jaké bude téma našeho kurzu?
Což takhle čerstvé pěstované houby, které nám v zimě posilují imunitu a dodávají mnoho potřebných látek?
Na pořadu budou žampiony v předkrmovém salátu a jako druhý chod budou těstoviny s hlívou ústřičnou. Oba recepty dle autentických italských chutí.
Dozvíme se, co jsou potraviny a v čem super jsou superpotraviny.
A nepůjdeme domů bez desertu – úžasné hrušky v čokoládě, ani sklenky dobrého vína, které si vypijeme.
Vaříme dobře, čistě a poctivě a jíme u společného stolu.
Mňam!
Začínáme 27/2 v 17.30
Počet míst: 15

Bližší informace v čj: blanka@slowfood.cz 
v angličtině: ele.testa@slowfood.cz

Pleurotus ostreatus

Hlíva ústřičná

Článek z kategorie: , , , | 5. 2. 2018 | Blanka