Naučte se vařit těstoviny s italským šéfkuchařem

Učit se, zlepšovat se, vyměňovat si zkušenosti, bavit se, radovat se, těšit se ze své práce, poznat nové lidi, kteří mají stejné životní poslání…

 

Chcete zažít Itala v kuchyni? Máte skvělou příležitost!

Těší se na vás Gianluca Giardi, Executive Chef Fresh & Tasty Cafeterias

 

 

 

Ve školicím středisku v kuchyni 10. školní jídelny v Plzni připravujeme pro rok 2020  tématické kurzy vaření. Kurzy se budou konat vždy ve stejném čase od 15.30 do 18.30 hodin na adrese:

10. školní jídelna Plzeň, náměstí Míru 4.

 

Téma prvního kurzu pro rok 2020: Omáčky a pesta pro italské těstoviny 4x jinak a dort italské babičky jako bonus

Termín: 24. 2. 2020 

Cena kurzu pro pracovníky ŠJ Plzeň 1250,- Kč včetně DPH.

 

 

Závazné přihlášky e-mailem na info@jidelna-bory.cz nebo blanka@slowfood.cz do 19. 2. 2020 (přihláška je níže nebo na webu).

Kapacita kurzů je omezena, proto zájemce zařadíme dle data došlé přihlášky. Pokud bude kapacita překročená, vyhlásíme v březnu nový termín kurzu.

Platba za kurz bude u pracovníků ŠJ Plzeň převodním příkazem na fakturu.

 

S sebou si vezměte jen jediné:

 DOBROU NÁLADU!

 

 

Přihláška na kurz č. 1  – S ITALEM V KUCHYNI

(naskenované odešlete zpět na info@jidelna-bory.cz do 19. 2. 2020)

 

 

 

Kurz č. 1 – dne 24. 2. 2020 od 15.30 hodin

téma: Omáčky a pesta pro italské těstoviny 4x jinak a dort italské babičky jako bonus

 

 

 

Jméno zaměstnance: ……………………………………………………………………….

Funkce ve školní jídelně:  …………………………………………………………………

Délka praxe ve školní jídelně: …………………………………………………………..

Školní jídelna, ze které přicházíte: ……………………………………………………

 

 

Bližší informace najdete na webu:

https://www.bistrodesitka.cz/nabidka-kurzu2/

 

 

 

| 20. 2. 2020 | Eva Rýznerová