Přijďte si upéct vlastní chléb s pekaři 26.6.

S Giacomem a Fabriziem upečete vlastní focacciu a podíváte se, jak se dělá chleba Castelvetrano ze starověkých zrn.

Odnesete si vlastní kvásek, který si připravíte s naším členem Slow Food  Jakubem Pavlovským, majitelem pekárny Chleba se solí z Včelné v jižních Čechách a dozvíte se, jaké jsou triky při pečení klasického chleba, který sníte až do posledního drobku.

A kdo neví, zjistí, co se skrývá za pojmem slow food přímo od Blanky Turturro, prezidentky naší pražské pobočky.

Chleba bude nejen se solí, ale i malým pohoštěním, kde nebude chybět sklenka vína.

Cena worskshopu: 849 Kč

Počet míst je omezený (min. 12, max. 20) a je třeba se zaregistrovat předem zde: bit.ly/Pečeme_jako_Italové

Kdy: 26 června od 17.00 do 20.30

Kde: Konírna, Wine Food The Italians, Strakonická 1, Praha 5

| 26. 5. 2019 | Eva Rýznerová