Soutěž v nádivkách proběhne letos online

Blíží se Velikonoce a my každý rok touto dobou pořádáme oblíbenou sousedskou soutěž o nejlepší nádivku. Tradičně se scházíme na spořilovském farmářském tržišti a přímo na trhu ochutnáváme různé druhy domácích nádivek. Naše soutěž už proběhla pětkrát, letos ji ale vzhledem k současné situaci musíme vyhlásit online.

V průběhu pěti minulých ročníků jsme ochutnali mnoho druhů nádivek, například klasickou s uzeným masem, s medvědím česnekem, s houbami, s divokou pažitkou, se salsicciou, s petrželkou, s kuřecími játry, s jarní cibulkou…

Po celý měsíc zasílejte na facebookový profil Slow Food in the Czech Republic nebo na email: info@slowfood.cz fotografie a recepty nádivek. Fotografie nádivek můžete umístit také na vlastní sociální profily s hashtagem #OnlineNadivka.

Věříme, že jarní nádivku upečete jako každý rok, možná ještě s mnohem větší chutí a fantazií! Pomozte nám vytvořit jedinečnou kolekci domácích nádivek!

Těšíme se na vaše příspěvky a doufáme, že příští rok se sejdeme opět na trhu.

Soutěž potrvá od 1. do 30. dubna 2020.

| 1. 4. 2020 | Eva Rýznerová