Degustace v Kastrolu

 

Co bylo nového na posledním   Slow Food společném večeru?

 

Nejdříve kurz sabrage =sabráže, kde se naše dívky předvedly v otevření šumivého vína malým mečíkem

 

Pak následovalo  úžasné degustační  menu: talíře studených předkrmů, polévka s rybou jako dech, kančí ragú v šípkové omáčce s domácími noky, nezapomenutelné bifteky z jelínka siky s pošírovaným kaštanem  a navrch čerstvé tvarohové knedlíčky se švestkou jako od babičky a ovocnou zmrzlinou na lžičce.
S výborným jídlem a bezva společností  vzrůstá i báječná nálada.

Prý, že se v Praze nedá najít příjemná restaurace s pravou voňavou domácí kuchyní?
Ale dá!!

Příští naše akce:  23/10  a   20/11   viz Pozvánky

 

Článek z kategorie: , | 22. 10. 2013 | Blanka