Jaký byl náš Restaurant Day ?
Děkujeme za účast kulinářům, kteří spontánně vytvořili
čtyři kulinářská stanoviště naší Slow Food živelné restaurace v Dlouhé.
- Voňavé buchty se třemi náplněmi od DVOU BUCHET.
- Zázračné dortíky a barevné koláče Markéty a Eriky z MARKÉTINY CUKRÁRNY
- Lisa se svou škálou vynikajících amerických pájů a žluťoučké dýňové risotto připravované před našima očima z italských rukou .
- Dýňové risotto italských studentů vařené před našima očima, mísa fazolí úžasné chuti. Salát z kořenové zeleniny, zelí a černou ředkví a další
Další Restaurant Day se chystá na 17/5/14
- U dvou buchet
- Markétina cukrárna
- Lisa a Pie Hole Prague
- Fazole s topinkou
- Klouček s buchtou (!)
- Bruno nad risottem
- Chutná?
- Příprava dýňového risotta
- Dýňové risotto